PROJEKTIT

Magnus Mineralsin pääyhteistyökumppani on Boliden Mineral AB jonka kanssa Magnus Mineralsilla on Joint Venture -sopimukset koskien malminetsintää Kitisen ja Pelkosenniemen alueilla.

 

MAGNUKSEN OMAT PROJEKTIT

Suomessa Magnus Mineralsin nimissä olevia maa-alueita sijaitsee Keski-Suomen malmivyöhykkeellä, Keski-Lapissa ja muilla geologisesti malminetsinnän kannalta potentiaalisilla alueilla.

Yhtiön nimissä on monipuolinen kimara metallirikkaita maa-alueita, joilta tavataan korkeina pitoisuuksina mm. nikkeliä, sinkkiä, kuparia, lyijyä, kobolttia ja jalometalleja.

Magnus Mineralsilla on yksi laajimmista malminetsinnän tietokannoista Suomessa. Sen lisäksi Magnuksella on käytössään osakkeenomistajiensa laaja tietotaito malminetsinnästä, joka on kertynyt pitkien geologiaan liittyvien urien aikana mm. yliopistoista, geologian tutkimuskeskuksesta sekä muista malminetsintää tekevistä yrityksistä.

Magnus on koonnut ja analysoinut historiallista dataa nimissään olevista maa-alueista käyttämällä GIS tietokoneohjelmia kartoitukseen ja tiedonhallintaan, sekä mallinnuksen ammattitaitoa yhdessä soveltavan geologisen tiedon kanssa. Tähän Magnus on yhdistänyt tehokkaan malminetsinnän kenttätyöohjelman monissa kohteissaan.

TÄLLÄ HETKELLÄ MAGNUS MINERALS OY TOIMII OMISSA PROJEKTEISSAAN:

JOINT VENTURE -PROJEKTEJA:

WESTERN AREAS NL / FINNAUST MINING / BLUE JAY MINING PLC

Magnus omistaa pienen osan entisestä FinnAust Mining yhtiöstä joka muutin nimensä 2017 Blue Jay Mining PLC:ksi.

Vuonna 2012 FinnAust kairasi Hammaslahden kaivoksessa: 3,4 m, jossa 11,5 % kuparia, 54,4 ppm hopeaa ja 3.0 ppm kultaa.